top of page

Werking orgonite zien!

Afgelopen week kreeg ik zo´n leuke e-mail van iemand! 😃


Degene vroeg mij of ik ook de watertest had gedaan met de orgonites en wat mijn ervaringen waren met de beeldvorming en het vormen van kristallen van het bevroren water. Hij had zelf verschillende experimenten gedaan met oa orgonites zowel buiten bij vrieskou, als binnen in de vriezer met prachtige resultaten! Ik heb wat foto´s mogen zien.


Ik heb dit in het begin wel eens gedaan, maar de foto's zijn weg. Dus ik ga de komende tijd wat experimenten doen met verschillende orgonites, invriesduur etc.


De eerste test is wel leuk om alvast even te delen. Ik heb een glas met water ingevroren en deze er ong. 12 uur in laten staan. Deze heb ik eruit gehaald en foto´s gemaakt. Dit is de eerste foto.


De volgende dag heb ik hetzelfde gedaan, maar nu heb ik dit glas in de vriezer op een ronde platte orgonite gezet. Hier heb ik ook weer foto´s van gemaakt. Zie je het verschil?? 😀 Aan de zijkanten zitten ook mooie kristalletjes en er is een krachtige kolom in het midden. Zonder orgonite is het een compacte, wolkige ondoorzichtige massa.
Dit is pas een eerste test en ik ga nog betere vergelijkingen doen met mooiere foto's. Wordt vervolgd!!
Comments


bottom of page