top of page

Gevoelig voor elektromagnetische straling? Wist je dat een orgonite hier een positief effect op heeft?


Elektromagnetische straling komt van allerlei elektrische apparaten, hoogspanningslijnen, zendmasten en mobiele telefoons. Als je hier gevoelig voor bent, dan is een orgonite echt aan te raden. Mijn ervaring is dat je huis rustiger en harmonischer aan zal gaan voelen door orgonites in je huis te plaatsen.


Wat is orgonite?


Een orgonite bestaat uit edelstenen en metalen (koperdraad en nog andere metalen) die samen in hars worden gegoten. Door de uitharding van de hars worden de kwartskristallen onder druk gezet en produceren een elektrische spanning. Dit is het piëzo-elektrisch effect. De metalen in de orgonite geleiden deze spanning waardoor de energie die vrijkomt afgegeven wordt aan de ruimte of de persoon die de orgonite bij zich draagt. De negatieve, geblokkeerde energie wordt aangetrokken en omgezet in positieve, stromende en voedende energie. Hoe fijn is dat!


Hoe kun je de orgonites gebruiken?


  • Draag een orgonite bij je, bijvoorbeeld in je tas of in je zak.

  • Plaats een orgonite bij een bron van straling (wifi router, laptop, inductiekookplaat etc.)

  • Zet je drinken (of iets anders) op een orgonite onderzetter. In ieder geval iets dat je wilt opladen, vitaliseren en voorzien van positieve energie.

  • Een grote piramide kun je een vaste plek in je huis geven. Deze heeft een groter bereik dan een kleine. De plek zal harmonischer en rustiger gaan aanvoelen. Ook planten en dieren hebben er baat bij.
Orgonite en geometrie


Bij het maken van de orgonites ontstonden er gaandeweg spontaan intuïtief gemaakte geometrische mandala's door gebruik te maken van het koperdraad (en soms aluminiumdraad) dat in de orgonite gaat. Deze veelal verschillende geometrische mandala's brengen ook elk weer een heel eigen trilling en energie teweeg en zullen de werking van de orgonite versterken. Een geometrische mandala's is niet iets wat je kunt uitleggen, maar wel iets wat je kunt voelen en ervaren.


Kortom, het gebruik van verschillende edelstenen, het metaal, de vorm van de orgonite en de geometrische mandala vormen tezamen een hele mooie combinatie welke telkens weer een ander effect zal hebben.


Ze zijn er in verschillende vormen en groottes


Orgonites kun je in verschillende vormen en groottes tegenkomen. De één resoneert met je en de ander misschien wel helemaal niet. Ik geloof dat je puur op gevoel of intuïtief wel de passende orgonite kiest. Bewust of onbewust. De orgonite die je het meest aanspreekt, of omdat je het gewoon de allermooiste vindt.


Alle orgonites worden zorgvuldig door mij met liefde en passie gemaakt en het zijn ook mooie kunstwerkjes voor in je huis. Interesse? Neem dan eens een kijkje op www.brightartorgonite.com


Heb je vragen? Stel ze gerust 😊


Harte groet,

BiancaComments


bottom of page