top of page
Pakketten aan de deur

 

Verzenden, ophalen, retourneren

 

 

Bezorgmethode

Alle pakketten worden veilig en snel verstuurd via PostNL of DHL. Als het ingepakt is en weggebracht dan krijg je bericht en kun je het pakket tot aan de voordeur volgen. Alles wordt met zorg ingepakt en z.s.m. naar je toegezonden. 

Verzendkosten 

Bestel je boven de €50 euro? Dan is de verzending gratis. 

Binnen Zwolle is de verzending gratis. Ben je in de buurt en wil je het aan de deur komen ophalen? Dan is dit in overleg mogelijk. Neem hiervoor even contact op.

Binnen Nederland wordt er een tarief gehanteerd van €4,50 voor een brievenbuspakketje.

Voor een pakketje geldt een tarief van €6.95.

Voor verzending naar het buitenland gelden andere tarieven:

Belgie en Duitsland 

PostNL verzending (brievenbus)pakketje (1-4 werkdagen) € 9,-

Rest van Europa

PostNL Verzending (2-15 werkdagen) €15,-

Bulgarije, Estland, Griekenland, Letland, Litouwen, Roemenië
PostNL Verzending (3-9 werkdagen) €21,-* 

EVA Staten
PostNL Verzending (3-9 werkdagen) €15,-* 

Rest van de Wereld
PostNL Verzending (3-18 werkdagen) €20
,-* tot 2 kg

                                                             €25,50 boven 2 kg

* Verzendkosten kunnen variëren

Bestel je vanuit een ander land dan Nederland?

Check dan zelf hoe het zit met bijvoorbeeld douane- en invoerrechten, lokale belastingen, vergunningen en product beperkingen. Houd er rekening mee dat er vertragingen kunnen optreden door de douane-inklaring van jouw land.  Aanvullende kosten die het land van bestemming in rekening brengt, zijn voor degene die het pakket ontvangt.  

Levertijd

Voor alle producten geldt een verzending binnen 1 a 2 dagen. Het wordt zo snel mogelijk verzonden. Mocht er onverhoopt toch een langere levertijd zijn, dan stellen we je zo snel mogelijk op de hoogte en kun je uiteraard gratis annuleren. We kunnen er niks aan doen als er door PostNl of DHL vertraging ontstaat. 

Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden op maandag verzonden. Alle bestellingen kunnen van verzending tot levering worden gevolgd. Internationale bestellingen kunnen worden doorgegeven aan plaatselijke koeriersbedrijven en kunnen nog steeds worden gevolgd.

Als je niet (of wel) thuis bent 

Als je niet aanwezig bent op het moment van de levering, kun je er voor kiezen het pakket te laten sturen naar een PostNL/DHL  locatie. Dit is nog duurzaam ook. Het pakketje reist dan mee met andere pakketjes naar 1 locatie en de chauffeur hoeft niet naar alle afzonderlijke adressen. Je hebt 14 dagen de tijd (afhankelijk van het land van bestemming) tot het pakket als niet-afleverbaar naar ons wordt teruggestuurd. Wij versturen pakketten die als niet-afleverbaar zijn geretourneerd niet opnieuw. Wij zullen contact met je opnemen over je bestelling en je vragen de extra bezorgkosten te betalen om je bestelling opnieuw te bezorgen.

Retourneren

Je mag een product binnen 14 dagen retourneren. Als je de overeenkomst herroept, stuur je je bestelling binnen 14 dagen naar ons terug. De verzendkosten zijn voor jouw rekening. Natuurlijk ben je zorgvuldig met een product omgegaan. Bekijk voor meer informatie retourneren en/of ook onze algemene voorwaarden.

bottom of page