top of page

Een orgonite kun je, naast de bescherming tegen de storende effecten van elektrische apparaten, voor meer doeleinden gebruiken. Je kunt het gebruiken om je water en eten mee te vitaliseren, je dieren kunnen er baat bij hebben, het heeft een positief effect op de groei van planten en je edelstenen kun je er mee opladen. Hieronder lees je daar meer over. 

Button
zonsopkomst
limonade

Water

Veel water dat we drinken heeft een lage energetische trilling, zoals kraanwater. Voor mijn gevoel moet water ook altijd kunnen stromen, wil het vitaliteit behouden. Onze kwaliteit van het kraanwater wordt bedreigd door medicijnresten, microplastics, bestrijdingsmiddelen, pfas etc. Dit zorgt voor een lagere trilling ervan en de vitaliteit van het water neemt af. Door het water naar een hogere trilling te brengen zal dit ons lichaam ten goede komen. Het heeft een positief effect op onze levensenergie en daardoor zal het welbevinden (mentaal en fysiek) ook hoger zijn.

Orgonite en water

Een orgonite onderzetter is ideaal om je water mee te vitaliseren. De stoffen die erin zitten die de trilling van het water verlagen, zullen echter niet verdwijnen door het gebruik van de orgonite, maar het water wordt wel naar een hogere trilling gebracht waardoor deze stoffen veel minder effect zullen hebben op ons lichaam en geest. Door de frequentieverhoging wordt het water vaak als zachter/zuiverder ervaren.

 

Orgonite en voeding

Voeding heeft ook een energetische waarde. Verse groente en fruit hebben een hogere energetische waarde dan groente en fruit dat al een tijd ligt.

Je kunt je fruit, groente op een orgonite onderzetter leggen, of een orgonite in je koelkast plaatsen. Een koelkast is sterk isolerend en de energie zal verspreid worden. Dit heb ik ook bij de water vriestesten gemerkt. Zelfs zonder de orgonite in de vriezer zag ik nog effect in het (ijs)water. Bekijk de testen hier.

orgonite onderzetter

ORGONITE VOOR:
WATER, PLANTEN, VOEDING, DIEREN, EDELSTENEN

 

een kat

Orgonite en onze huisdieren

Niet alleen wij, maar onze huisdieren hebben ook baat bij een orgonite. Zij kunnen ook last hebben van de negatieve straling om ons heen die afkomstig is van allerlei apparaten. Bovendien krijgen we ook steeds meer (draadloze) elektrische apparaten in huis. Je huis zal met orgonites harmonischer aan gaan voelen en dit heeft ook effect op je dieren.

Orgonite en bloemen en planten

Ook bloemen en planten doen het goed met een orgonite in de buurt. Ik heb een aantal jaren geleden een test gedaan met aardbeienstekjes en goudsbloemzaadjes zowel met als zonder orgonite. De plantjes/zaadjes MET orgonite groeiden veel sneller en zagen er fris uit. Leuk om zelf eens te proberen. Op youtube kun je er verschillende filmpjes van vinden. Ook heb ik een courgetteplant in pot gehad die groeide als kool.

planten en orgonite
edelstenen op orgonite onderzetter

Orgonite en edelstenen

Wil je je edelstenen opladen? Dit kun je op verschillende manieren doen, maar een orgonite is er ook zeer geschikt voor. Het mooie is dat je een orgonite zelf nooit hoeft op te laden. De energie is continue. 

bottom of page