top of page

DE WERKING VAN EEN ORGONTE ZIEN
 

Je kunt een orgonite voelen, maar je kunt het effect van een orgonite ook zichtbaar maken. Een orgonite creëert namelijk een magnetisch veld en door middel van een vriestest kun je dit in beeld brengen. De komende tijd ga ik verschillende testen en experimenten doen. Dit alles zul je op deze pagina vinden. 

vorst

Hoe heb ik test 1 aangepakt?

Ik ben begonnen met een glas kraanwater in te vriezen ZONDER orgonite. Deze heb ik 's avonds in de vriezer gezet en deze er in de ochtend weer uitgehaald. Bij deze eerste test heeft het water er ong. 12 uur in gestaan. Dit kun je zelf ook doen en als je het glas met ijs goed bekijkt dan zie je compacte massa, welke wolkig en ondoorzichtig is. 

De volgende dag heb ik de test hetzelfde uitgevoerd met kraanwater MET een orgonite. Het glas heb ik nu op een platte orgonite gezet. 
Wat je nu ziet is dat het ijs een duidelijke structuur heeft. In grote lijnen zie je een krachtige kolom met eromheen een heldere buitenrand met hier en daar dunne vlakken erin met kristalvorming. Als je het laat ontdooien dan zul je dunne lijntjes in het water zien. De orgonite zorgt er eigenlijk voor dat het een harmonisch geheel wordt.

Onderstaande foto’s tonen je o.a. het resultaat van test 1 (T1). Uiteraard zijn er vele variaties mogelijk. Ik ga je bij alle testen ook de orgonite erbij laten zien die ik gebruikt heb, want deze heeft een eigen energie, mede ook door de vorm, de edelstenen en de mandala. Verdere testen gaan variaties uitwijzen. Prachtig toch!

 

Het signaal van de orgonite blijft dagen in de vriezer hangen. Dit had ik ook al van iemand anders vernomen, dus vandaar dat ik deze test ook gedaan heb. Zie tweede rij de 3e foto (mobiel: 5e foto).

 

Test 2 (T2) is gedaan met een kleine piramide op het glas. Het heeft weer ong. 12 uur in de vriezer gestaan. Dit is ook al kunst op zich!

Test 3 (T3) heb ik gedaan met een kleine orgonite onderzetter. Deze heb ik er bovenop gelegd. 

Test 4 (T4) is met een grote orgonite piramide. De fles heb ik liggend in de vriezer moeten leggen (de la erboven), maar dit maakt niks uit. Er ontstaat gewoon een lange rechte witte kolom met prachtige kristalvlakjes langs de zijkanten.

 

Stay tuned. 

 

Vriestesten

glas met kraanwater uit de vriezer
een glas met kraanwater uit de vriezer

Vriestest met water ZONDER orgonite.

Vriestest met water ZONDER orgonite.

bottom of page