top of page

DE WERKING VAN EEN ORGONTE ZIEN
 

Je kunt een orgonite voelen, maar je kunt het effect van een orgonite ook zichtbaar maken. Een orgonite creëert namelijk een magnetisch veld en door middel van een vriestest kun je dit in beeld brengen. De komende tijd ga ik verschillende testen en experimenten doen. Dit alles zul je op deze pagina vinden. 

vorst

Hoe heb ik de eerste test (T0) aangepakt?

Ik ben begonnen met een glas kraanwater in te vriezen ZONDER orgonite (T0). Deze heb ik 's avonds in de vriezer gezet en deze er in de ochtend weer uitgehaald. Bij deze eerste test heeft het water er ong. 12 uur in gestaan. Dit kun je zelf ook doen en als je het glas met ijs goed bekijkt dan zie je compacte massa, welke wolkig en ondoorzichtig is. 

De volgende dag heb ik de test hetzelfde uitgevoerd met kraanwater MET een orgonite (T1). Het glas heb ik nu op een platte orgonite gezet. Wat je nu ziet is dat het ijs een duidelijke structuur heeft. In grote lijnen zie je een krachtige kolom met eromheen een heldere buitenrand met hier en daar dunne vlakken erin met kristalvorming. Als je het laat ontdooien dan zul je dunne lijntjes in het water zien.
De orgonite zorgt ervoor dat het een mooi harmonisch geheel wordt.

Onderstaande foto’s tonen je o.a. het resultaat van test 1,2,3,...9 (T1 t/m T9, zie onderaan pagina). Uiteraard zijn er vele variaties mogelijk. Ik ga je bij alle testen ook de orgonite erbij laten zien die ik gebruikt heb, want deze heeft een eigen energie, mede ook door de vorm, de edelstenen en de mandala. Verdere testen gaan variaties uitwijzen. Prachtig toch!

 

Het signaal van de orgonite blijft dagen in de vriezer hangen. Dit had ik van iemand anders vernomen, dus vandaar dat ik deze test ook gedaan heb. Zie tweede rij de 3e foto (mobiel: 5e foto).

vorst

Water vriestesten

glas met kraanwater uit de vriezer
een glas met kraanwater uit de vriezer

T0. Vriestest met water ZONDER orgonite.

T0. Vriestest met water ZONDER orgonite.

sneeuwvlok
sneeuwvlok

Test 1 (T1) is gedaan met een kleine ronde muffin vorm orgonite. Het glas heeft erop gestaan. Je ziet een krachtige kolom ontstaan met mooie zijvlakjes. 

 

Test 2 (T2) is gedaan met een kleine piramide op het glas. Het heeft weer ong. 12 uur in de vriezer gestaan. Dit is ook kunst op zich!

Test 3 (T3) heb ik gedaan met een kleine orgonite onderzetter. Deze heb ik er bovenop gelegd. Er zitten edelstenen in als amazoniet, carneool en sodaliet.

Test 4 (T4) is met een grote orgonite piramide. De fles heb ik liggend in de vriezer moeten leggen (de la erboven), maar dit maakt niks uit. Er ontstaat gewoon een lange rechte witte kolom met prachtige kristalvlakjes langs de zijkanten.

Test 5 (T5) is gedaan met een kommetje met water met een vierkante onderzetter er bovenop. Zie je de prachtige uitstraling naar buiten?

Er zit veel rozekwarts in deze onderzetter. 

Test 6 (T6) is met een hele grote aardingsorgonite gedaan. Het bakje met water lag in de la boven de orgonite.

Test 7 (T7) heb ik met een orgonite hart gedaan dat bovenop het glas met water lag. 

Test 8 (T8) heb ik met een kleine piramide gedaan die op het glas lag. 

Test 9 (T9) is met een grote ronde onderzetter gedaan. Na een paar uur heb ik het glas er even uitgehaald en dan zie je heel mooi een soort 'bel' ontstaan. 

 

Stay tuned.  

bottom of page