top of page
Kartonnen doos

OVER RETOURNEREN

 

 

Het bestelde product retourneren

We willen uiteraard heel graag dat je tevreden bent met je aankoop, maar het kan gebeuren dat dit toch niet helemaal het geval is. 

Wil je een product retourneren? Dat kan binnen 14 dagen. 

*dit geldt niet voor aanbiedingen of de Orgonite Magic/mix Boxen.

Bij voorkeur gebruik je de originele verpakking. Doe het product in ieder geval in een stevige doos met goed verpakkingsmateriaal. Download het formulier herroeping en stuur deze mee. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor jou, wij betalen de originele verzendkosten en aankoopbedrag terug. De retourzending is op eigen risico. Graag track en trace delen met brightartorgonite@gmail.com

Retourzending checklist

✔ Originele verpakking van het product.

✔ Het product dat u wilt terug sturen in originele staat.

✔ Goede verpakkingsmaterialen (hergebruik hiervoor de originele verpakkingsmaterialen)

✔ Ingevuld formulier herroeping

Zodra wij de terug gestuurde producten hebben ontvangen zullen wij uw aankoopbedrag en originele verzendkosten z.s.m. terugbetalen.

Schade

Als de aankoop ernstig beschadigd wordt afgeleverd, neem dan onmiddellijk contact met ons op om de aankoop te ruilen voor een andere orgonite in de originele verpakking. Stuur dan een mailtje met een foto van de schade. In geval van lichte schade kan in overleg met ons het aankoopbedrag worden afgetrokken.

Ruilen

Wil je een product ruilen voor een andere? Dat kan binnen dezelfde termijn door duidelijk aan te geven tegen welk product je wilt ruilen. De retourkosten zijn voor jouw rekening. 

bottom of page