top of page

NEW ART ONDERZETTERS
in verschillende vormen en met prachtige geometrie en edelstenen

New Art Onderzetter kopen

Bij Bright-Art Orgonite vind je een groot assortiment handgemaakte onderzetters. Alle onderzetters staan nu op de site. De onderzetters zijn er in verschillende vormen en groottes en kunnen gebruikt worden om iets op te leggen/zetten. In ieder geval iets dat je wilt opladen en vitaliseren met positieve energie, zoals bijvoorbeeld een glas/beker met inhoud, edelstenen, planten etc. Ze zijn hittebestendig en je kunt er gerust je warme koffie/thee op zetten. Alle onderzetters zijn handgemaakt met allemaal verschillende geometrieën en met prachtige edelstenen. De combinatie van edelstenen en de geometrische mandala zal de werking van de orgonite versterken. Er is er altijd wel eentje voor jou bij. Elk item is uniek en dit maakt het een origineel cadeau voor jezelf of voor een ander. Door welke onderzetter word jij aangetrokken?

Veel verschillende edelstenen

Al sinds mensenheugenis zijn edelstenen belangrijk geweest voor mensen. Door hun schoonheid, kleur en heilzame werking. Ze bezitten een wijsheid en schoonheid waar wij gebruik van mogen maken. Elke steen heeft zelf al een heel groeiproces achter de rug. Ze hebben allemaal hun eigen energie en trilling. Voor de orgonites op deze site zijn in totaal 55 verschillende stenen gebruikt. Welke (kleuren) edelstenen trekken jouw aandacht?

Alle orgonites met een duurzame touch

Bij Bright-Art Orgonite willen we graag positieve energie verspreiden dat ten goede komt aan mens, natuur en dier. Daarnaast vinden we duurzaamheid belangrijk. We hebben maar een aarde en daar moeten we zuinig op zijn. Daarom willen we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. Dit doen we door bewust om te gaan met materialen, werkplek en bij het versturen van de pakketjes. Alle orgonites krijgen een 'groene' finishing touch voordat ze naar de nieuwe eigenaar gaan.

bottom of page