top of page

NEW ART RONDE ORGONITE
met geometrie en edelstenen die iets voor je doen

Een New Art Muffin kopen

Bij Bright-Art Orgonite vind je een  groot assortiment handgemaakte New Art Muffin orgonites. Niet alles staat op de site en regelmatig zullen er nieuwe producten worden toegevoegd. Ze zijn allemaal handgemaakt met allemaal verschillende geometrieën en met prachtige edelstenen. De combinatie van edelstenen en de geometrische mandala zal de werking van de orgonite versterken. Er zit er altijd eentje bij voor jou! Elk item is uniek en dit maakt het een bijzonder cadeau voor jezelf of voor een ander. Welke New Art Muffin springt er voor jou uit?

Veel verschillende edelstenen

Al sinds mensenheugenis zijn edelstenen belangrijk geweest voor mensen. Door hun schoonheid, hun kleur en hun heilzame werking. Ze bezitten een immense wijsheid en schoonheid waar wij gebruik van mogen maken. Elke steen heeft een eigen energie en trilling. Voor de orgonites op deze site zijn in totaal 55 verschillende stenen gebruikt. Welke (kleuren) edelstenen trekken jouw aandacht? Wil je iets meer weten over de werkzaamheid van de individuele stenen, neem dan een kijkje op de pagina stenen wijsheid

Alle orgonites met een duurzame touch

Bij Bright-Art Orgonite willen we graag positieve energie verspreiden dat ten goede komt aan mens, natuur en dier. Daarnaast vinden we duurzaamheid belangrijk. We hebben maar een aarde en daar moeten we zuinig op zijn. Daarom willen we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. Dit doen we door bewust om te gaan met materialen, werkplek en bij het versturen van de pakketjes. Alle orgonites krijgen een 'groene' finishing touch voordat ze naar de nieuwe eigenaar gaan.

bottom of page