top of page

NEW ART MEERHOEKIGE ORGONITES
met prachtige edelstenen en geometrie

 

Een New Art Meerhoekige orgonite kopen

Bij Bright Art Orgonite vind je een groot assortiment meerhoekige orgonites. Regelmatig zal deze categorie worden aangevuld met nieuwe. Er zijn 6- en 8-hoekige New Art Orgonites met allemaal verschillende geometrieën en prachtige stenen. De combinatie van edelstenen en de geometrische mandala zal de werking van de orgonite versterken. Als je goed kijkt zul je een prachtige sprankeling zien. Het kan niet anders of er is er wel eentje voor jou bij. Alles is handgemaakt en elk item is uniek. Dit maakt het een origineel cadeau voor jezelf of voor een ander. Welke springt eruit voor jou?

Veel verschillende edelstenen

Al sinds mensenheugenis zijn edelstenen belangrijk geweest voor mensen. Door hun schoonheid, kleur, heilzame werking. Ze bezitten een wijsheid en schoonheid waar wij gebruik van mogen maken. Elke steen heeft een eigen energie en betekenis. Voor de orgonites op deze site zijn in totaal 55 verschillende stenen gebruikt. Welke (kleuren) edelstenen trekken jouw aandacht?

Alle orgonites met een duurzame touch

Bij Bright-Art Orgonite willen we graag positieve energie verspreiden dat ten goede komt aan mens, natuur en dier. Daarnaast vinden we duurzaamheid belangrijk. We hebben maar een aarde en daar moeten we zuinig op zijn. Daarom willen we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. Dit doen we door bewust om te gaan met materialen, werkplek en bij het versturen van de pakketjes. Alle orgonites krijgen een 'groene' finishing touch voordat ze naar de nieuwe eigenaar gaan.

bottom of page