top of page

KLEINE PIRAMIDES
met prachtige stenen

Een kleine piramide kopen

 

De kleine piramides zijn leuk om zo ergens neer te zetten. Ze zijn gemaakt met prachtige edelstenen. Elk item is uniek en dit maakt het een mooi cadeau voor jezelf of voor een ander. Welke kleine piramide trekt jouw aandacht?

Veel verschillende edelstenen

Al sinds mensenheugenis zijn edelstenen belangrijk geweest voor mensen. Door hun schoonheid, kleur en heilzame werking. Ze bezitten een wijsheid en schoonheid waar wij gebruik van mogen maken. Elke steen heeft zelf al een heel groeiproces achter de rug. Ze hebben allemaal hun eigen energie en trilling en ze zijn beschikbaar voor ons. Voor de orgonites op deze site zijn in totaal 55 verschillende stenen gebruikt. Mocht je iets meer willen weten over de individuele werkzaamheid van de stenen? Neem dan eens een kijkje op de pagina stenen wijsheid.

Alle orgonites met een duurzame touch

Bij Bright-Art Orgonite willen we graag positieve energie verspreiden dat ten goede komt aan mens, natuur en dier. Daarnaast vinden we duurzaamheid belangrijk. We hebben maar een aarde en daar moeten we zuinig op zijn. Ook voor de volgende generaties. Daarom willen we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. Dit doen we door bewust om te gaan met materialen, werkplek en bij het versturen van de pakketjes. Alle orgonites krijgen een 'groene' finishing touch voordat ze naar de nieuwe eigenaar gaan.

bottom of page