top of page

GROTE PIRAMIDES
die jezelf en je omgeving een enorme boost geven

Een grote piramide kopen

Deze grote piramides bevatten krachtige, prachtige stenen en in combinatie met het metaal en de epoxy geven ze in je huis een echte boost! Negatieve energie zal worden getransformeerd naar positieve, helende energie. Alle piramides zijn handgemaakt en elk item is uniek. Dit maakt het een origineel en krachtig cadeau voor jezelf of voor een ander. Welke piramide mag jouw omgeving een positieve boost geven?

Veel verschillende edelstenen

Al sinds mensenheugenis zijn edelstenen belangrijk geweest voor mensen. Door hun schoonheid, hun kleur en hun heilzame werking. Ze bezitten een enorme wijsheid en schoonheid waar wij gebruik van mogen maken. Elke steen heeft zelf al een heel groeiproces achter de rug. Ze hebben allemaal hun eigen energie en trilling en kunnen ons verder helpen op onze weg. Voor de orgonites op deze site zijn in totaal 55 verschillende stenen gebruikt. 

Alle orgonites met een duurzame touch

Bij Bright-Art Orgonite willen we graag positieve energie verspreiden dat ten goede komt aan mens, natuur en dier. Daarnaast vinden we duurzaamheid belangrijk. We hebben maar een aarde en daar moeten we zuinig op zijn. Daarom willen we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. Dit doen we door bewust om te gaan met materialen, werkplek en bij het versturen van de pakketjes. Alle orgonites krijgen een 'groene' finishing touch voordat ze naar de nieuwe eigenaar gaan.

bottom of page