top of page

BLOEMVORM ORGONITES
in vrolijke kleuren 

Een bloemvorm orgonite kopen

De bloemvorm orgonites zijn handgemaakt met prachtige edelstenen. Je kunt ze ergens neerleggen of bij je dragen. Elk item is uniek en dit maakt het een leuk cadeau voor jezelf of voor een ander. Welke bloemvorm mag jou opfleuren?

Veel verschillende edelstenen

Al sinds mensenheugenis zijn edelstenen belangrijk geweest voor mensen. Door hun schoonheid, kleur en heilzame werking. Ze bezitten een wijsheid en schoonheid waar wij gebruik van mogen maken. Elke steen heeft zelf al een heel groeiproces achter de rug. Ze hebben allemaal hun eigen energie en trilling. Voor de orgonites op deze site zijn in totaal 55 verschillende stenen gebruikt. Welke (kleuren) edelstenen trekken jouw aandacht?

Alle orgonites met een duurzame touch

Bij Bright-Art Orgonite willen we graag positieve energie verspreiden dat ten goede komt aan mens, natuur en dier. Daarnaast vinden we duurzaamheid belangrijk. We hebben maar een aarde en daar moeten we zuinig op zijn. Daarom willen we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. Dit doen we door bewust om te gaan met materialen, werkplek en bij het versturen van de pakketjes. Alles orgonites krijgen een 'groene' finishing touch voordat ze naar de nieuwe eigenaar gaan.

bottom of page