top of page
Open Laptop

Bright-Art Webdesign

Is jouw website aan vernieuwing toe of vind je het tijd worden om zelf een website te hebben? Dan ben je bij Bright-Art Webdesign aan het juiste adres. 

Voor mijn eigen orgonite kunst heb ik een website gebouwd en ontworpen en daar kon ik helemaal mijn creativiteit in kwijt. Ik kreeg veel enthousiaste reacties en het smaakte naar meer! Ik wil jou nu graag helpen bij jouw website voor een betaalbare prijs.

Ik vind een goede en (indien mogelijk) snelle communicatie belangrijk. We zullen daarom gedurende het designproces zeer regelmatig contact hebben, zodat het een website wordt waar je helemaal tevreden mee bent, want dan ben ik het ook. 

Service Name

This is a paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to edit the content and make sure to add any relevant information that you want to share with your visitors.

therapie
koffie drinken

Service Name

This is a paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to edit the content and make sure to add any relevant information that you want to share with your visitors.

Service Name

website brightartorgonite
website miriam aan zee
website kennemerloopgroep

Portfolio

Prijsindicatie

Heb je na ons eerste contact besloten dat ik de webdesign voor je mag doen? Ik maak graag een offerte op maat voor je. Transparantie over de prijs vind ik belangrijk. Hieronder vind je een indicatie van de kosten.

Uitsplitsing taken webdesign
Kosten
Kennismakingsgesprek
gratis
Start: keus template website en aanpassen
€ 25
Uitdenken en opzet structuur van de website
€ 25
Content - pagina's vullen en design (incl. SEO), optimalisatie na feedback
(vanaf) € 400
Evt. set-up - keus en koppelen domeinnaam, abonnement activeren
€ 25
Evt. uitleg contentbeheer
€ 25

Een goede website is maatwerk. Geen enkel designproces is hetzelfde. Het kan zijn dat er extra uitzoekwerk is, dat er veel foto's ge-upload moeten worden, documenten in pdf moeten worden gezet, datasets moeten worden aangemaakt of misschien wil je er een webwinkel bij etc. Dit kan extra tijd en kosten met zich meebrengen. Alles gebeurt in overleg met jou. Of misschien wil je een hele eenvoudige website? Dan vallen de kosten lager uit. 

Ik start met de schil van de website en iedere keer als ik iets afgerond heb vraag ik jou om een terugkoppeling. Zo komt de website er stapsgewijs te staan en deze is dan aan het eind helemaal naar je zin. 

Ik vraag jou om na te denken welk abonnement je wilt afsluiten, afhankelijk van wat je nodig hebt voor je website. De website is in jouw eigendom. Na het live zetten blijf ik beschikbaar voor vragen, aanpassingen of bijhouden van de website. Ik ontzorg en ontlast jou ook erna nog graag tegen een maandelijks tarief zodat jij bezig kunt met de dingen die jij belangrijk vindt. 

 

Alle tarieven zijn inclusief btw.

bottom of page