top of page

Vind jij het leuk je te laten verrassen door een Orgonite Magic Box?
Vind jij het leuk om je te laten verrassen door een Orgonite Magic Box?


In zo'n box zitten orgonites die ik gemaakt heb en die over zijn. Van sommige orgonites heb ik gewoon heel veel en bij andere kan het zijn dat er wat oneffenheden op zitten, ze wat dof of wat verkleurd zijn, niet helemaal helder zijn etc. Er zitten echter wel prachtige edelstenen in en de werkzaamheid is prima! Zonde dus dat ze hier in dozen zitten.


Je kunt deze bijvoorbeeld ook heel goed in de meterkast leggen, onder de kast naast de wifi versterker, in de buurt van de inductiekookplaat, in plantenpotten, in de grond doen voor de planten, of op plekken leggen waarvan je weet dat die energetisch vervuild zijn etc.


Er zijn mini muffin & hartjes, grote hartjes, bloemen & gewone muffin, halve bol, kleine piramides, kleine conische orgonites en een aantal grote piramides. Van deze laatste komt er alleen 1 in box L (zolang de voorraad strekt). Verder krijg je van alles wat. Tenzij je aangeeft een bepaalde vorm echt niet te willen, of een andere vorm juist wel.


Vind jij het leuk om je te laten verrassen door deze Orgonite Magic Box? Ze zijn verkrijgbaar in 3 maten: S, M en L. Het aantal orgonites dat je krijgt varieert van 6 tot 8 orgonites per box.


S = ong. 250-300 gram €15,- *

M = ong. 450-500 gram €20,- *

L = ong. 700-750 gram €25,- *


Shop ze nu hier en ze worden zorgvuldig voor je klaargemaakt en naar je verzonden. Heb je nog vragen? Stel ze gerust.


* Excl. verzendkosten

bottom of page