top of page

NU ook: Bright-Art Webdesign

Zoals jullie misschien weten heb ik de website voor Bright-Art Orgonite met heel veel plezier zelf gebouwd. Ik kan mijn creativiteit daar helemaal in kwijt en ik ontdek en leer steeds weer nieuwe dingen. Inmiddels heb ik de website weer helemaal veranderd en er een frisse wind doorheen laten waaien.


Aangezien ik veel positieve reacties heb gekregen op mijn eigen website werd ik enthousiast om dit ook voor anderen te gaan doen.


Een tijdje geleden ben ik gevraagd om een website te bouwen voor de Kennemer Loopgroep. Dit is nu afgerond en het was zo leuk om te doen! Het was een goede samenwerking met snelle communicatie via Teams, e-mail en whatsapp. Fijn om enthousiaste reacties te krijgen van mijn superleuke 'opdrachtgevers'.


Aangezien dit proces nu ten einde is zou ik het leuk vinden om weer voor iemand een website te gaan bouwen. Dus, wil jij graag een website voor jouw kleine onderneming, sportclub etc.? Dan bouw ik deze voor jou. Ik kan bijvoorbeeld een klantvriendelijke, op maat gemaakte website in Wix voor je maken. Met Wix heb ik veel ervaring en deze is voor jou makkelijk in gebruik. Ik kan ook een re-design van je huidige website doen.


Ik vind het belangrijk om goed naar jouw wensen te luisteren en om samen een fantastische website online te zetten. De website is dan jouw eigendom. Na het live zetten blijf ik beschikbaar voor vragen, aanpassingen of bijhouden van de website. Ik ontzorg en ontlast jou ook erna nog graag tegen een maandelijks tarief zodat jij bezig kunt zijn met de dingen die jij belangrijk vindt.


Ik vind een goede (en indien mogelijk) een snelle communicatie belangrijk. We zullen daarom gedurende het designproces zeer regelmatig contact hebben, zodat het een website wordt waar je helemaal tevreden mee bent, want dan ben ik het ook.

Lijkt het je leuk om te gaan samenwerken? Of zit je nog met vragen? Ik ga graag met je in gesprek.bottom of page